Reservering en informatie

Als u vragen heeft over uw reservering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op reservation@bouillon-initiative.be of telefonisch op +32.61.46.62.57 / +32.61.46.82.73


 

Reserveringen die op verzoek van de klant zijn geannuleerd, worden niet gerestitueerd !!!


 

Voor een reservering voor een groep, vult u het formulier in door op de onderstaande knop te klikken:

Wegens de Coronavirus-crisis onderneemt het versterkt kasteel van Bouillon maatregelen om een optimale veiligheid te garanderen.  

 

Daartoe hebben we het reserveringssysteem van het kasteel georganiseerd om het bezoekersaantal per uur niet te overschrijden. Met vertrek door kleine groepen gezinnen, zal het verplaatsen soepel en veilig zijn binnen het fort. 

 

Daarom is de reservering nu TEN ZEERSTE AANBEVOLEN via de modules hieronder. 

Zodra uw tickets zijn geboekt, moet u naar het KASTEEL van Bouillon gaan om uw CityPass op te halen !!!

De archeoscoop en het hertogelijk museum heropenen ook hun deuren voor bezoekers. De toegang is inbegrepen in het "City Pass" ticket.

 

Naast de sociale handelingen en de hydroalcoholische geldie bij de ingang van het kasteel wordt uitgedeeld, zullen mondmaskers VERPLICHT zijn om binnen te kunnen komen (het is niet verplicht voor kinderen onder de 12 jaar). Indien u niet beschikt over een mondmasker, is het mogelijk om er een te kopen voor 1€ (kostprijs) bij de ingang.

 

Er is een specifieke route van ongeveer 2 km bedacht om zo min mogelijk kruisingen tussen bezoekers te garanderen. 

 

Uw veiligheid is onze prioriteit, maar we vragen ook aan al onze bezoekers om verantwoordelijk te zijn, sociale afstand en sociale handelingen te respecterenen en toe te passen.
 

 Esplanade Godfroid 1 - 6830 Bouillon - Belgium

0032.(0)61.46.42.02

Suivez-nous :

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Site web de la Maison du Tourisme