Halloween

potion dans une caveau de château
prisonnier sur la chaise
cimetière éclairé avec zombies
cimetière éclairé avec une personne

Tarieven en Reservatie
 

13€ per volwassen en 10€ per kind (6 tot 12jaar).

Reservatie : GESLOTEN

Dit jaar opnieuw, voor de 7e opeenvolgende editie, opent het kasteel van Bouillon haar deuren voor vier ongeziene Halloween avonden...

Zombies en andere wezens zullen het kasteel in bezit te nemen om alle bezoekers die door de poorten durven komen, af te schrikken

Een avond zal voor kinderen exclusief georganiseerd

 (6 tot 12 jaar).

Vergezeld van hun ouders zullen ze vertrekken in kleine groepen in de gangen van het spookkasteel. Pas op voor monsters die in elke hoek op de loer liggen. De kinderen zullen op het einde van het bezoek beloond worden met een kleine verrassing voor hun goede moed.


Voor degenen die denken nog moediger te zijn, de volgende avonden worden besteed aan de bezoeken voor volwassenen (+12 jaar). Per kleine groepen en aan uw lot overgelaten, dwaalt u door de smalle gangen van het kasteel, ontdekt u de zalen en donkere, vochtige kelders terwijl u de vallen van de inwoners probeert te vermijden.

Het gehele bezoek is in totale duisternis ! Dus, lieve bezoekers, wees niet bang voor het donker ! Wees bang voor wat het verbergt ! Kippenvel gegarandeerd ! 

Duur : 45 min

 

Gelieve je 15 min vóór het begin van het bezoek bij het loket aan de ingang van het kasteel aan te melden.          De bezoeken starten op de vastgestelde uren.

De sessies, zowel die voor kinderen (liefst + 6 jaar !) als die voor volwassenen, zouden gevoelige personen kunnen imponeren. Gelieve hiermee rekening te houden.

2021 geannuleerd