top of page

Festival van Keltische en Middeleeuwse muziek

Festival Celtique 10 €.jpg

Op 15 juli, wordt de 3e editie van het Middeleeuws en Keltisch muziekfestival gehouden.

 

Overdag zullen 2 groepen door de straten van Bouillon wandelen. Het zijn "Pagan Noz", 3 muzikanten van feestelijke harde folk die een middeleeuws-fantasistische sfeer creëren, en "Bohemian Bards", 4 muzikanten uit de Tsjechische Republiek die een mengeling van Keltische en Middeleeuwse muziek brengen. (Gratis toegang in de stad)

'Avonds wordt er vanaf 18.30 uur een betalend concert georganiseerd in het Bastion de Bourgogne, op het centrale plein. Op de affiche: "PanꞰart", een Belgische groep uit de provincie Luxemburg met Keltische, rock- en feestelijke klanken, winnaar van de wedstrijd "Gigstarter Artist of the Year 2020".

 

Zij worden gevolgd door 'Hot Spoons', een Ierse band die met passie traditionele Ierse muziek en dans speelt. Een feestelijke sfeer, authenticiteit en enthousiasme staan op het menu voor deze show! Om 23.00 uur wordt de avond afgesloten met een groot vuurwerk in het centrum van de stad.

 

Tarieven en reservatie

De prijzen voor de avondconcerten vanaf 18.30 uur zijn 15€ /volwassene en 10 €/12 tot 18 jaar. Gratis voor kinderen onder 12 jaar.

 

 

Adres : Tennis Club Bouillon, Boulevard Vauban

Informatie : +32 (0) 477 39 06 91     

 
bottom of page